Mortens aften hos Inger og Jes

2009-11-10T00:00:00+00:0010. november 2009|Kaj og familien|

Vi har den gode tradition, at vi holder Mortensaften hos Inger og Jes. I år havde Inger købt en dansk landand, som hun havde langtidsstegt og forsynet med traditionelt tilbehør såsom kartofter, rødkål m.v. Det kunne ikke gøres bedre.
 

Jes havde som velkomst fundet en Cremant d’Alsace fra Martin Zahn. Den var så vellykket, at jeg ikke tror, man kan smage forskel på den og champagne!

 

Vin til anden og rødkål er altid problematisk. I år havde Jes fundet en Brunello di Montalcino, årgang 2000 fra Caparzo og en Brunello, Poggio San Polo. Begge matchede anden perfekt.

 

Til osten havde Jes valgt en Pinot Noir fra Argentina. Salentein Reserve. Den havde antydning af Pinot Noir og var særdeles kraftig, men var efter min mening for sød, men smag og behag er heldigvis forskelligt.