På visit hos Overborgmester Ritt Bjerregaard

2019-01-17T11:55:26+00:003. november 2009|Ledelse og kommunikation|

En dag jeg gik og kiggede på flaskerne i vinkælderen, fandt jeg en 1985 Lavaut Saint Jacques fra Duroché, hvor der var limet en hvid seddel på, hvor der stor Ritt.

 

Jeg spekulerede over, hvornår jeg havde henlagt vinen og hvorfor! Men kan intet huske. Så en dag i september mødte jeg hende på CBS i Københvn. Jeg fortalte om flasken, og vi aftalte, at jeg ved lejlighed skulle tage den med til København. Nu er tiden jo snart udløbet som overborgmester, så vi fik senere aftalt, at jeg skulle komme den 3. november kl. 13.00.

 

Den søde sekretær var klar med kaffe, chokolade, frugt m.v., og Ritt fortalte om Rådhuset m.v., hvor der forøvrigt var liv og glade dage, idet ældresagen havde fest i den store hall. Ritt fik flasken, som hun med stor vinkundskab straks kunne kende som en 1. cru fra Gevrey Chambertin, der trængte til at blive drukket, når den først havde fået lidt ro og hvile. Ingen af os kan huske anledningen. 

 

Inden vi havde set os om, kom sekretæren og sagde, at Ritt skulle til Nørreport Station, hvor vinderprojektet om renovering af Nørreport Station skulle præsenteres. Så hun strøg afsted med stor fart, men hun nåede dog at fortælle sekretæren, at hun skulle underholde mig, til kaffen var drukket. Og det var jo et meget behageligt selskab.

 

Nu bliver det spændende, om vinen er drikkelig! Efter nytår bliver der tid til at drikke den, og så hører jeg nok om resultatet, som jeg nok skal kommunikere videre på Kajsweb.dk