Tandlæge Jesper Hatt, Skagen, i Højt til Loftet

2019-01-17T11:55:26+00:0020. november 2009|Ledelse og kommunikation|

Da Jesper Engsig blev forhindret i at holde indlæg i Frederikshavn i netværket Højt til Loftet, ringede jeg til tandlæge Jesper Hatt, Skagen, der er medlem af netværket og spurgte, om han med 4 dages varsel kunne træde til og fortælle om livet som tandlæge i Skagen.

 

Jesper havde udarbejdet et meget flot power point show, der viste udviklingen fra overtagelsen af svigerfaderens klinik/ejendom til de helt nye lokaler. Han driver nu sammen med fruen en hypermoderne klinik i Skagen, satser på det bedste udstyr, prøver at drive tillidsbaseret ledelse, satser på medarbejderudvikling, vil ISO 9001 certificeres, vil have krævende kunder fra hele Skandinavien, satse på det enestående, hvor kunderne søger til, og medarbejderne står i kø for at blive ansat.

 

Jesper gennemgik punkt for punkt visionerne, og vi fik et levende billede af en person, der vil gå gennem ild og vand for at skabe en Skagen tandlæge succes. En fantastisk formiddag hvor vi alle fik masser af ideer og inspiration til at forbedre vores egen daglige virke. Stor tak til Jesper.