Torben Søgaard Jensen, COWI, 60 år

2019-01-17T11:55:26+00:007. november 2009|Ledelse og kommunikation|

Da jeg var færdig kl. 10 med eksamenen på AAU, kørte jeg ud til sportsdirektør i AaB fodbold, Lynge Jacobsen, som jeg ikke har snakket med i lang tid. Han stod imidlertid med den ene støvle ude af døren på vej til København, men vi nåede da lige en kop kaffe og et par pralehistorier.

 

Det er ikke en nem mand at tale med, idet mobiltelefonen ringer uafbrudt. Han behøver ikke at købe et rødt cover, idet den er rødgløende. Han var godt tilpas med, at Eric Hamren skal være landstræner i Sverige og Ståle Solbakken i Norge. Det er jo gode ambassadører for AaB.

 

Medens Lynge ilede til København, kørte jeg ind til min gode ven adm. direktør Torben Søgaard Jensen, COWI. Han holdt reception kl. 14 i anledning af sin 60 års fødselsdag. Her kunne jeg ikke komme på grund af andre møder men fik da foretræde kl. 11 til en kop kaffe. Jeg kunne aflevere min Bourgogne, og vi fik en times snak om livet i Nordjylland og Norge. Torben har nemlig tilbragt 25 år i Oslo og Hamar, hvor vi har haft fælles bekendte. Nu da Marianne bor i Stavanger, taler Torben og jeg ofte om Stavanger m.v.

 

Torben er med i mit netværk Vild med Verden i Aalborg, hvor han er et skattet medlem, idet han altid deltager aktivt og bidrager med sit gode humør til den gode stemning. Han har siden 1999 været adm. direktør for COWI i Aalborg og på trods af finanskrise m.v., er det lykkedes at skabe beskæftigelse til ca. 200 medarbejdere. Godt gået!