Julekomsammen hos SIFA/Aalborg Idrætsarkiv

2009-12-08T00:00:00+00:008. december 2009|Kaj og familien|

SIFA/Aalborg Idrætsarkiv afholder hvert år en julekomsammen for idrætsveteraner. Jeg holdt for 15 år siden festtalen, og vi har derfor været inviteret lige siden, men kun deltaget ganske få gange. Men i år passede det fint ind i kalenderen, så v i blev sammen med 200 andre bænket i loungen på Aalborg Stadion (Energi Nord Arena) til en fornøjelig eftermiddag med vand, øl, kaffe og julekage.

 

Gæstetaler var Susan Roulund, medlem af Dansk Idrætsforbuns bestyrelse og Dansk Olympia Askademi. Hun fortalte om IOC Kongressen i København i oktober måned, hvor Rio de Janeiro blev valgt til OL by i 2016. Hun fortalte levende og vældig pædagogisk om den store begivenhed.

 

Der var derefter fællessang og underholdning ved gårdsangerne. Inden dagens bingo blev der budt på et enkelt glas Rød Aalborg, men det hjalp ikke på vores held, så vi forlod festen uden gevinster, men med oplevelsen af fællessang og julehygge. Vi savnede min gamle ven Leo Møller, der var formand for SIFA i mange år, men han er for svag til al den ståhej.