Marie og August hos frisør + iglo bygning

2009-12-22T00:00:00+00:0022. december 2009|Kaj og familien|

Jette Andersen, Skovbrynet, Fr.havn har været Lillys damefrisør i mindst 25 år, og da min Bertel døde, overtog Jette også klipningen af min beskedne manke.

 

Når Marie og August er på besøg, benyttes lejligheden ofte til en tur ned til Jette, der har et fantastisk tag på børnene, der ser frem til begivenheden med store forventninger. Lilly var nede med dem i formiddag og resultatet var som sædvanligt fremragende.

 

Eftermiddagen er gået med hårdt arbejde i snemasserne. De har sammen med Jonas bygget en IGLO i  vores indkørsel. Samtidigt har jeg i dag fået en meget flot bog i julegave fra min gode ven Erik Bjerregaard, Hotel Artic i Ilulisat i Grønland, hvor der bl.a. er skønne billeder af igloer, så det er en rigtig Grønlandsdag.