Marie og August på juleferie

2009-12-20T00:00:00+00:0020. december 2009|Kaj og familien|

Kl. 09.00 startede Alfa’en til Aalborg Airport for at hente Marie og August. Vi havde Lise og Lars’ datter Amalie med, da hun skulle til København med den maskine, som Marie og August kom med, så det var smart. De landede i fin form, veloplagte til en forlænget juleferie.

 

Vi kørte til Kunsten, hvor de besvarede en række øvelser og dermed fik set Nolde og Kluge billederne. Det hårde arbejde krævede frokost, som vi indtog i cafeteriet. Derefter kørte vi hjem i snevejr, som de straks udnyttede ved at benytte mormors nyindkøbte sneskovl til at rydde indkørslen.

 

Dette konditionskrævende arbejde afledte stor sult igen, der blev dæmpet ved, at mormors vafler med marmelade af hjemmeplukkede brombær blev skovlet ned. Denne øvelse krævede atter motion i sneen, inden vi nu skal igang med dagens bingo, hvor morfar er en streng opråber, der i bedste Lars Lykke stil udøver autoritær mødeledelse.