Rollo

2009-12-13T00:00:00+00:0013. december 2009|Kaj og familien|

Aage og Margrethe fået ny hund – en Cane Corso Italiano – der har fået navnet . Da Margrethe og Aage flyttede til Dronninglund Storskov, ønskede de sig en hund, der dels kunne fungere som vagthund og dels være en rigtig familiehund. De har nu fundet , som vi var inviteret ud at se og opleve. Vi gik en pragtfuld tur omkring søen, hvor allerede gik pænt og var meget interesseret i de andre hunde men stadigvæk meget sky over for fremmede.

 

Ved hjemkomsten til kaffebordet lå den fint i nabostuen, men havde hele tiden kontakt med os. Margrethe havde organiseret et jule pakkespil, hvor det på et tidspunkt under spillet var lykkedes for hende, at tilrane sig næsten alle pakkerne. Men helt retfærdigt endte det hele med, at vi havde nogenlunde  samme antal pakker til s store tilfredshed. Det bliver meget spændende at følge s udvikling.