Sne i Frederikshavn og Skiveren

2009-12-21T00:00:00+00:0021. december 2009|Kaj og familien|

Efter snefald hele natten vågnede vi op til 30 cm nysne. Alle mand rykkede i felten, og Lillys nyindkøbte sneskovl var suveræn, så med Marie og August i spidsen, havde vi hurtigt fået ryddet indkørslen. Det var det rene pulversne.

 

Herefter gik turen til Skiveren, hvor sommerhuset lå totalt tildækket af pulversne. Et smukt syn. Samtidigt kunne vi se, hvor dådyrene bor. Der opholder sig et par på grunden, der i foråret fik en Bambi, så det er lige sagen for Marie og August.

 

Vi spiste Lillys medbragte madpakke på terrassen, hvorefter vi åbnede for varmen, så der kan være lunt og dejligt, når Marianne og Anders dukker op fra Stavanger. Da vi kom hjem var der igen vafler til eftermiddagskaffen, som vi lige nåede inden jeg ilede til Møllehuset for at aflevere en flaske til vores afgående borgmester Erik Sørensen, der har udført et stort stykke arbejde de sidste 12 år, men nu må fortsætte som menigt byrådsmedlem efter en turbulent konstituering.