Afskedsreception med Lisbeth Reinbacher, LS Flag Hjørring

2019-01-17T11:55:25+00:0029. januar 2010|Ledelse og kommunikation|

Efter 38 år med produktion og salg af flag m.v. overlod adm. direktør Lisbeth Reinbacher, LS Flag, nøglerne til datteren Nicole, der fra kontoret i København skal lede virksomheden.

 

Søster Chantall tager sig af kreativiteten og Gitte Gaden Jensen af produktionen, der dels foregår i Hjørring og dels i Hanoi, Vietnam. Lisbeth outsourcede nemlig produktionen af flag allerede i 1999, hvilket har været en stor succes på alle måder, idet effektiviteten og kvaliteten er helt i top samtidigt med, at der er opstået et meget venligt forhold mellem ejerne i Hanoi og folkene i Hjørring, hvor flere af vietnameserne har været til oplæring.

Fabrikken i Hanoi blev verdenskendt i Danmark i november sidste år, hvor Dronning Margrethe og Kronprinsesse Mary var på besøg.

 

Selve receptionen i dag fandt sted i Svanelunden, Hjørring, og det blev en meget stor oplevelse. Der var fremragende talere, der udtrykte stor beundring og respekt for Lisbeth, der havde inspireret kokken til at producere en vietnamesisk buffet. Et måltid af klasse.

 

Vi ønsker Lisbeth held og lykke med livet som emeritus. Nu bliver der tid til ferie, læsning og

endeløse samtaler med husbonden Gunnar.