Annette og Marie på weekendophold i Frederikshavn

2010-01-17T00:00:00+00:0017. januar 2010|Kaj og familien|

Annette og Marie havde fået den fine ide, at de ville tage et billigt fly til Aalborg for dels at hente de julegaver, de ikke fik med hjem i julen og dels for at få en friweekend hos mormor og morfar.

 

Vi hentede dem i lufthavnen i Aalborg lørdag kl. 10.20. Annette blev kørt ind til en veninde til frokost. Lilly og jeg kørte Marie ned til Nordkraft og videre til Penny Lane, hvor vi spiste en superlækker og billig frokost. Hentede derefter Annette, der kørte Alfa’en hjem til snedyngerne på Orionvej.

 

Marie havde skitøjet med, så hun kosede sig i snedyngerene og havde travlt med at bygge iglo og snemand. Mormor frembragte en dejlig lammeryg, hvor der bl.a. indgik en flaske Griotte Chambertin.

 

Søndagen tilbragte Annette og Marie i sneen, medens vi havde besøg af venner fra Aalborg, der gerne ville se vinkælderen, hvor vi fandt en flaske Faiveley Mercurey La Framboisiere, der ganske rigtigt havde en svag afsmag af hindbær. Mormor tryllede igen til frokost, hvor vi fisk kogt rødspættefillet, avokado og søkogte rejer.

 

Turen gik derefter til Aalborg, hvor de skulle have fløjet kl. 16.05, men pga. sne og is blev forsinket 3 kvarter. Vi kørte til Skiveren og checkede sommerhuset, hvor det hele fungerede fint. Da vi kom hjem var vi godt trætte og mætte efter en dejlig weekend.