Postmester Jens R. Christensen – Reception 70 år

2010-01-25T00:00:00+00:0025. januar 2010|Kaj og familien|

Vores postmester emeritus Jens R. Christenen holdt i dag reception hos Pennas restaurant på Rønnerhavnen.

 

Første gang jeg mødte Jens var til et møde i Bangsbostrand Rotary Klub, hvor han var med som foredragsholder. Han var netop startet her i byen som postmester og holdt et inspirerende og engageret oplæg om, at nu skulle der udøves service inden for væsenet.

 

Han tog udgangspunkt i service management teorierne, der som bekendt sætter kunden i centrum. På daværende tidspunkt kunne man godt risikere lidt af en skideballe, hvis man stillede et forkert spørgsmål til damen bag skranken. Vi talte forleden dag om, at tiderne trods alt er blevet bedre.

 

Vi har p.g.a. sneen selv måtte hente breve og pakker, og til min store forundring er vi blevet mødt af venlige og servicemindede damer, der springer afsted efter pakker i containere og breve næsten pakket ind i reklametryksager. Og de siger ovenikøbet på gensyn med et stort smil. Så Jens har da sået et frø.

 

Ellers er han med årene blevet noget inden for musikken sammen med dejlige Johanne. De har nemlig stået for at arrangere operature til mange forskellige byer i Europa. De har samlet omkring 40 personer, der med Kim ved rattet har kørt til Dresden, Berlin, Kiel, Hamburg, Stockholm, Helsinki, Amsterdam m.v. Der er indbygget mange traditioner på disse ture, som vi allesammen ser frem til med stor forventning. Det er altid i Kr.Himmelfartsdagene, det foregår.

 

I år går turen til Leipzig, men desværre kan vi ikke deltage, da vi forlængst er inviteret til guldbryllup. Men med Johanne og Jens i spidsen vil vi ønske Jer en god tur. Vi skal gerne være klar til at deltage i 2011.

 

Receptionen hos Penna blev meget vellykket. Oplagt fødsellar, glade gæster, flot mad og vine. Der var sol, så den smukke natur med hav og lystbåde kom rigtig til sin ret.