Ferie i Caribien med Costa Atlantica

2010-02-25T00:00:00+00:0025. februar 2010|Kaj og familien|

I juni måned 2009 var vi i Stavanger og havde bl.a. fornøjelsen af at deltage i en frokost på krydstogtskibet Costa Atlantica sammen med borgmester Leif Johan, Costa direktør Hans Hesselberg, Marianne og Anders, Kriminal Bjørn og Helen m.v. samt officerer fra Costa rederiet.

 

Ved denne lejlighed blev der sået et frø. Vi har nemlig flere bekendte, der har været endda meget glade for at holde krydstogtferie, så da Marianne og Anders luftede tanken, om det var noget for os, besluttede vi at sige ja. De drøftede opgaven med Hans Hesselberg, der er kammerat til Anders og kom tilbage med et forslag om en 14 dages tur til Caribien med Costa Atlantica samt et par dage i Miami.

 

Vi er netop kommet hjem efter en stor oplevelse. Før afrejsen havde Lilly diverse kvindelige bekymringer:

  • Ville vi fare vildt på det store skib?

  • Ville vi blive søsyge?

  • Ville Kaj æde sig ihjel?

Ingen af udsagnene gik i opfyldelse!