Foredrag i Sæby Jyske Ås Lions Club

2019-01-17T11:55:25+00:0010. februar 2010|Ledelse og kommunikation|

 Carsten Jacobsen, Spar Nord, Sæby, der er  trofast medlem af mit netværk Højt til Loftet spurgte sidste år, om jeg ville holde et foredrag i hans Lions Club i Sæby. På grund af at Carsten er noget af det rareste menneske, man kan forestille sig, svarede jeg ja, hvilket er første gang i ca. 10 år, da jeg dengang blev så overmæt af at holde foredrag hver aften rundt omkring i Danmark, at jeg ikke gad mere.

 

Men jeg mødte hos ”frk. Madsen” kl. 19 og fik sammen med en næsten fuldtallig klub serveret sild og stegt flæsk, hvilket smagte fortræffeligt. Efter en række klubting, fik jeg ordet kl. 20.15.

 

Jeg havde aftenen før foretaget en række notater på løse kort, sådan at jeg havde forskellige muligheder, men kunne se, at der var stof til mange foredrag. Så jeg valgte at gennemgå mit livsforløb i meget store træk og gennemgå det med mange små anekdoter. Jeg kendte nok halvdelen af forsamlingen, så der var stor genklang i historiefortællingen. Pludselig var klokken blevet 22.00, så jeg fik afsluttet i en fart.

 

Til stor glæde for en af tilhørerne, der stormede toilettet. Han fortalte efterfølgende, at det havde været så spændende, at han fuldstændigt havde glemt, at han skulle tisse. Det må vel kaldes en passende positiv evaluering.