FOX Frederikshavn – Roskilde = 27 – 26

2010-02-14T00:00:00+00:0014. februar 2010|Kaj og familien|

Da vi ankom til kampen, havde jeg fornemmelsen af, at den kunne blive meget afgørende for FOX’s fremtid. Der er sat mange points til i de seneste kampe, og tabte man også dagens match, ville der være lang vej hjem til oprykningskampe. Mærkeligt nok var der mange mødt frem til det flotte fiskebord i Erhvervsklubben, og da kampen gik igang viste det sig, at vi på alle måder var bedre end topholdet Roskilde.

 

FOX vandt ganske vist kun med 27-26, men det skyldes mere brændte straffekast, stolper, dommerpar m.v. Det afgørende var, at pigerne ville vinde, og træneren Knut havde anlagt en helt ny taktik med et 3-3 forsvar, dvs. 3 mand frem til mandsopdækning af deres farlige skytter. Det gav naturligvis huller bagude og også lidt indianerhåndbold ind imellem, men i det store og hele en flot håndboldkamp, som pigerne skal have stor ære af.
 

Kampen blev forøvrigt overværet af Lene Thomsen, der har født, og nu bliver det spændende, om bentøjet bliver klart til den nye sæson – lad os håbe det.