Selve turen

2010-02-26T00:00:00+00:0026. februar 2010|Kaj og familien|

Vi startede fra Orionvej den 25. februar i forrygende snestorm, og det var med nød og næppe, at Lillys Fiat Grande Punto klarede sig ned af vejen, men det gik. Vi fløj fra Aalborg Airport og blev hentet i Kastrup af Per. Spiste dejlig middag hos Annette, Per, Marie og August.

 

Næste morgen kørte Annette os i lufthavnen kl. 06.00. Vi fløj til Düsseldorf og videre (10 timer) til Miami, hvor vi blev modtaget af en mand fra Costa. En endeløs talende italiener, der havde boet i USA i 30 år, men han kunne naturligvis huske Harald Nielsen fra Frederikshavn/Bologna.

 

Vi blev installeret på et fint hotel i Fort Lauterdale. Lørdag den 27. februar var der afgang fra Port Everglades kl. 19.00, men vi var ombord allerede kl. 13.00. Blev installeret i en dejlig kahyt med dobbelt udvendig balkon. På bordet stod en flaske Spumante med pindemadder, masser af frugt m.v. Vi sejlede derefter i 2 døgn og var fremme ved Saint Thomas tirsdag morgen kl. 08.00.