Sne siden 16. december 2009

2010-02-23T00:00:00+00:0023. februar 2010|Kaj og familien|

Vi fik den første sne den 16. december 2009. Siden har vi været ude at rydde sne i indkørsel m.v. hver eneste dag, så vi har haft fast arbejde.

 

   

 

Orionvej har været ufremkommelig mange gange ikke mindst på grund af mange parkerede biler, der har gjort det umuligt for sneploven at rydde i mere end eet spor.

 

I Frederikshavn by har den været helt gal med masser af sne. Gågaden er fyldt med sne, så folk bevæger sig forsigtigt frem. Isen på havet flytter sig hver dag afhængig af vinden, men det har ikke frosset så hårdt, at isbryderne er kommet på arbejde, men det kan jo nås endnu.

 

I dag brød solen frem ved 14-tiden, og det må indrømmes, at det var et flot syn at se landskabet og byen klædt med pulversne. I nat vil det fryse 10 – 15 grader, men vi kan sagtens. Vi har nemlig vores IGLO!