Team Danmarks direktør Michael Andersen i Siloen hos Franks

2019-01-17T11:55:25+00:0013. februar 2010|Ledelse og kommunikation|

Jeg kunne ikke nære for mig at gå ned i Siloen og overvære et foredrag af min gamle bekendte Michael Andersen, Team Danmark. Michael var en fremragende forstander for Nordjyllands Idrætshøjskole i Brønderslev, hvor han bl.a. havde gode relationer til rektor Jesper Rasmussen, Danmarks Trænerskole i Aalborg.

 

I 2002 blev han direktør for Center for Videregående Sundhedsuddannelser i Nordjylland, inden han 1. september 2006 blev direktør for Team Danmark. Et ønskejob, som han fortalte om ved at fortælle om de sidste måneders begivenheder, hvor han bl.a. har været i London for at forberede dansk deltagelse i OL 2012.

 

Han var med herrelandsholdet til EM i Østrig  og var netop vendt hjem fra en studietur hos Atletico Bilbao og FC Barcelona, hvor han havde deltaget sammen med sportschefer og fodboldtrænerne fra Superligaen.

 

Atletico Bilbao er jo kendt for, at de kun har baskere på holdet. Det er gået rimeligt godt. De er vel mellem de seks bedste i Spanien. Måske skulle Lynge Jacobsen, AaB satse på et hold af jyder, eller endnu bedre et hold af vendelboer!
 

Det var spændende at høre Team Danmarks førstemand, der nu er på vej til Vinter-OL i Vancouver.