Ledele, kultur, værdier – Foredrag for Scanenergi i Vingsted Centret

2019-01-17T11:55:24+00:0018. marts 2010|Ledelse og kommunikation|

Jeg fik en flyvende start på arbejde efter hjemkomsten fra ferien i Caribien. Efter flere års pause have jeg indvilget i at holde et foredrag for Scanergi, Ikast, der holdt medarbejdermøde i Vingsted Centret.

 

Lilly var så flink at køre med, så jeg ikke risikerede at falde i søvn ved rattet i Alfaen. Jeg skulle tale om ledelse, kultur, værdier m.v., men havde ikke forberedt foredraget, da jeg hellere ville tage udgangspunkt i situationen. Det blev ganske let, idet jeg var så heldig at overvære adm. direktør Michael Mikkelsens peptalk for medarbejderne, lige før jeg skulle på podiet. Jeg fik dermed serveret alle stikordene.

 

Han holdt forøvrigt en rigtig ølkasse tale med megen karisma ved at vandre rundt i salen. Rigtigt spændende. Med udgangspunkt i begrebet energi kom jeg kompasset rundt, så deltagerne havde lidt at tage med hjem. Det var forøvrigt helt morsomt at komme på podiet igen og opleve suset fra ca. 50 engagerede unge mennesker. Der må være lidt Tarok tilbage i kroppen.