Medarbejderne

2010-03-11T00:00:00+00:0011. marts 2010|Kaj og familien|

Vi var meget imponerede over skibet, vedligeholdelsen, rengøringen, maden m.v. Men det bedste var nok alle de glade og uhyre servicemindede medarbejdere og officerer. Takket være Hans, der havde givet os VIP status, kom vi til et passende antal receptioner med skibets captain Francesco Schettino, som vi blev gode venner med. Han var altid ledsaget af den underskøn kvinde, der havde titel som Guest Relation Manager.

 

En dag dukkede Douglas Chamberlain op. Han var Ass. Cruise Director. Han talte perfekt dansk, idet han havde levet her i 1992 og 1993 og øjnede nu chanchen for at vedligeholde sproget. Jeg kunne fortsætte med at opremse interessante og venlige mennesker. Jeg må endelig ikke glemme vores inspektør og to tjenere i restauranten. De var fantastiske.