Nassau – Bahamas

2010-03-05T00:00:00+00:005. marts 2010|Kaj og familien|

Bahama øerne blev medlem af Commonwealth i 1969, og Nassau er hovedstad. Et toldfrit område og skattely for hundredevis af virksomheder. Meget passende går der en bro over til øen Paradise Island. Havnen er den travleste i Bahama, og krydstogtskibene afleverer hver dag tusindvis af turister. Byens gader er fyldt med toldfrie forretninger, restauranter, barer m.v. Det var imponerende at se de store krydstogtskibe fylde hele havneområdet.

 

   

 

Første uge var hermed slut, og vi sejlede med fuld fart tilbage til Port Everglades. Ved ankomsten lørdag morgen skulle vi blive på skibet, men dog være ude mellem kl. 10.30 – 12.00. Vi benyttede lejligheden til at tage en taxa ind til Fort Lauterdale, der imponerede ved at have et utal af kanaler med flotte lystbåde også kaldet lille Venedig.

 

Vi spadserede i en markedsgade. Vi oplevede noget enestående, idet vi røg ind i en hundetur. Der var nemlig arrangeret en hunderundtur, hvor man i fælles flok kunne spadsere en lang tur med hundene, der var pyntet med alle mulige sløjfer, solbriller, farvestrålende seler m.v. Vi så heldigvis en enkelt sort kongepuddel, der lignede Amigo, men dog ikke helt i hans klasse!

 

Vi beholdt samme dejlige kahyt og sejlede samme aften kl. 19.00 til Key West for at starte på den anden uge, der gik til øst Caribien. Men forinden fik vi en meget positiv overraskelse. Efter frokost lagde vi os ved 14-tiden ud på dækket for at tage solbad. Pludselig gik der en sky for den blå himmel. Vi vågnede op, og der stod Marianne og Anders. Uden at vi anede noget herom, var de taget til Miami for at deltage i vores anden uge. Anders skulle derefter deltage i en udstilling i Miami. Det var naturligvis dejligt at få besøg af professionelle krydstogtsspecialister, så vi kosede os rigtigt.

 

Næste morgen gik vi i land i…