Netværkerne Mellem Himmel og Hav samt Højt til Loftet i Skagen og Frederikshavn

2019-01-17T11:55:24+00:0026. marts 2010|Ledelse og kommunikation|

Netværkerne var i denne måned slået sammen og mødtes den 12. marts på Fredereikshavn rådhus, hvor kommunaldirektør Jane Wies tog imod og fortalte om kommunens nye organisation og i øvrigt om livet i organisationen. Hun har forresten lige fået forlænget sin ansættelse i 3 år.

 

Derefter var der rundvisning i det nyindrettede og ombyggede rådhus, der er blevet meget lysere indvendigt ved, at vinduerne er blevet flyttet helt ud til siderne, og alle skillevægge er fjernet. Der er indrettet stillerum med glasvægge m.v., og det hele er anderledes lyst og venligt. En meget vellykket ombygning. Til lykke med det og tak til Jane & Co. for præsentationen.
 

   

 

   

 

Fredag den 26. marts mødtes vi i Skagen på Hotel Skagen, hvor adm. direktør Rikke Gandrup tog imod med kaffe og brød, medens hun fortalte om hotellet, der er i flot fremgang og dets ejer Color Line. Hun har i vid udstrækning lov til at køre den daglige drift uden bestyrelsens indblanding, men der er naturligvis visse retningslinier for koncernen, bl.a. en bilpolitik, der anviser konkrete biler til konkrete stillinger.

 

Rikke står netop over for at skulle have ny bil, og hendes stillingskategori byder på en Audi A 4, som hun naturligvis er glad for. Underhånden kan jeg fortælle, at hun ellers er stor Alfa fan, som hun har haft 4 af!
 

 

Derefter kørte vi ned til tandlægerne Helle og Jesper Hatt, Skagen Dental Clinic. De har investeret ganske kraftigt i nybygning og ny teknik. Jesper fortalte om indretningen af det hypermoderne hus, hvor der er alt i moderne aircondition (trækfri), vandrensning, luftrensning, apparatur osv. osv. Han fortalte indgående om kundemodtagelse og kundeseervice. Vi har tidligere hørt Jesper fortælle om visioner og mål. Her så vi tingene i praksis. Tak for en flot præsentation.
 

Vi kørte tilbage til Hotel Skagen og fik kogt havkat og et glas Trimbach Riesling. Så bliver det ikke ret meget bedre.