Vild med Verden på besøg i Utzon Center, Aalborg

2019-01-17T11:55:24+00:0024. marts 2010|Ledelse og kommunikation|

I denne uge har mine 4 netværk været på besøg hos deltagerne. Vi startede med netværket Vild med Verden i Aalborg, der var inviteret til at besøge Utzon Center, hvor adm. direktør Anni Walther tog imod os.

 

Anni er servicechef i Aalborg kommune, men har et par bijob i Utzon Center og i planlægningen og gennemførelsen af Tall Ships Race i slutningen af juli. Altsammen arbejde til mindst 3 personer, men efter 53 år i kommunens tjeneste er hun i fin træning til at varetage det hele.

Hun gennemgik ideerne bag Utzon Centeret, der er opbygget af Obel fonden bl.a. for at bevare historien om Jørn Utzon, der er født i Aalborg. Der er bygget et prægtigt hus med flotte lokaler med dejlige lysforhold m.v.

 

Anni afsluttede formiddagen med at vise rundt på udstillingen Kunsten i Blodet, hvor vi bl.a. kunne se en samling af kunsterprojekter ejet af skaberen af Montana Peter J. Lassen. Den meget spændende formiddag blev afsluttet med business lunch i Cafeen. Tak til Anni for en flot dag.