Anders i Skiveren med norske gutter

2010-04-16T00:00:00+00:0016. april 2010|Kaj og familien|

Anders har den gode tradition, at han sammen med norske venner besøger sommerhuset i Skiveren på denne årstid. Vi havde inviteret dem på frokost hos Frank i Siloen, hvor Mette indledte med at fortælle om deres koncept med at servere Nordjyske fødevarer.

 

Derefter en tre retters lunch med stenbiderrogn, kalv fra Himmerland og dejlige oste. Dertil passende vine. I det klare vejr uden aske fra Island var der er forrygende flot udsigt til Læsø, Skagen m.v.

 

Under lunchen i siloen fik jeg øje på, at vores lokale sanglærke Tina Siel var til stede. Med slesk tale og dyr rødvin lykkedes det at få hende til at synge: Når sommerdagen ligg utover
landet. En kjærlighedsvisa af Halvdan Sivertsen. Hun sang på norsk, så alle var rørt.