Bourgogneaften hos FRANKs i Siloen, Frederikshavn

2019-01-16T14:26:03+00:009. april 2010|Kaj og vin|

Jeg var inviteret til at fortælle om livet og vinen i Bourgogne. Restaurantchef Dan Kobberup havde sammensat en menu, hvortil Peter Andersen fra Sigurd Müller Vinhandel havde tilsat vine. Fotografierne er taget og venligst udlånt af Peter Jørgensen, http://videographer.dk/

 

For 795,- kr. fik vi denne oplevelse:

 

Menu & Vine:

 

   

 

Snacks & Cremant

 

       

 

Kammuslinger – friskost – purløgsolie – sprødt rugbrød

2007 Mercurey “Clos Rochette”, Maison Faiveley

 

   

 

Ristet jomfruhummer – løgskaller – hummerskum

2007 Macon-Verzé, Domaine Leflaive

 

 

   

 

Rødtunge – asparges – ramsløgsmousseline

2006 Santenay “Vielles Vignes”, Vincent Girardin

 

   

 

Nordjysk kalvefilet – nye gulerødder – spidskål – kalvesky

2004 Gevrey Chambertin “Les Cherbaudes”, Domaines des Beaumonts

 

   

 

Rødkit fra Sønderehaven gårdmejeri – brændt hø – flager – hybenkompot

2007 Maranges 1. cru “La Fuissiere”, Domaine Bruno Colin

 

   

 

Husets Fairtrade stempel kaffe/the

Hjemmelavet Petit Fours