Jacob Dahl Andersen som gæstekok på De2Have, Grenen, Skagen

2019-01-16T14:26:03+00:002. april 2010|Kaj og vin|

Restauratør Henrik Kristensen, De2Have, havde fået den gode idé at invitere Jacob Dahl Andersen som gæstekok i Påsken. Jacob har arbejdet på Søllerød Kro, Kommandanten, Avila Hotel, Curacao & Merroney’s i Sydney. Er desuden vinimportør og har etableret firmaet Est Wine.

 

   

 

Han have komponeret flg. påskemenu:

 

Aperitif: Østers og snacks. Hertil Grand Cellier “Brut” Vilmart et Cie, Champagne

 

 

Menu

 

Taskekrabbe med agurk og dild og rygeost

 

Kammuslinger & nye danske kartofler, løvstikke og citron

 

Brissel og sort hummer med morkler, sky og brøndkarse

 

Côte de boeuf fra himmerlandsokse, løg pure, marv og cider

 

Commendante ost fra Sønderhaven Gårdmejeri med havrechips

 

“Risotto” af perlebyg med hvid chokolade, havtorn og iscreme på birkesirup

 

VINmenu

 

2007 Pinot Gris – Staete Landt, Marlborough

 

2008 Riesling “Von der Fels” – Keller, Rheinhessen

 

2006 Blanc – Scali, Voor-Paderberg

 

2005 Finca Terazzo, Mustegillo, Util-Requena

 

Brut Rose – Scramsberg, Napa Valley

 

Tokay – Buller, Rutherglen