Marie og August holdt fødselsdag hos mormor

2010-04-03T00:00:00+00:003. april 2010|Kaj og familien|

Vi hentede allerede søndagen før påske Marie og August i Aalborg Airport. Indledte med besøg i Aalborg Zoo, der havde haft fødselsdag dagen før.

 

Hele familien blev samlet påskelørdag til fælles fødselsdag med August (3. april 99) og Marie (18. april 02) Som det fremgår, er begge børn født i gode Bourgogne årgange, og der er da også henlagt vin til konfirmationen.

 

August fik for øvrigt et kæmpe knivsæt, som mange kokke ville misunde ham. Han er meget ivrig med madlavning og hjalp også vældigt til i køkkenet ikke mindst med tilberedning af desserten. Mormor havde igen en dygtig hånd med lammekøllen fra John i Strandby, og Annette havde medbragt nyindkøbte vine fra familien Grasso i Barbaresco, hvor især Barbaresco Söri Valgrande årgang 2000 var perfekt.