Musen og Elefanten

2019-01-17T11:55:24+00:0024. april 2010|Ledelse og kommunikation|

Jeg har som bekendt stor hjælp af min sekretær, Lisbeth Steen, der er direktionssekretær i FME. Hun er nu blevet forfatter på eget forlag med det gode navn Steenhuset.

 

Da datteren Gitte var barn, elskede hun at høre moderen fortælle historier. Ikke dem fra Ælle Bælle Mig Fortælle, men tekster som Lisbeth selv havde forfattet. En dag kom hun til at vise nogle af teksterne til vores lokale kunstner Anne Marie Johansen. De fik den idé, at Anne Marie skulle illustrere teksterne, og det er foreløbigt resulteret i 3 meget flotte bøger udgivet på Steenhuset, trykt hos Nordtryk.

 

I lørdags var der reception, hvor det væltede ind med gæster. Lisbeth og Anne Marie signerede bøger, så de var helt blå i ansigterne, eller også var det farven fra Elefanten. Den er nemlig altid blå – det har Gitte forlangt! De tre bøger er:
 

i skole
Musen holder fødselsdag
 
Men der er flere på vej.
 
Aalborg ZOO har allerede bestilt en portion.
 
Bestilling www.steenhuset.dk
 
Pris kr. 99,- pr. stk.