Turbulente dage i Kajs netværk

2019-01-17T11:55:24+00:0023. april 2010|Ledelse og kommunikation|

Planen var, at musikchef Poul Elming, Aalborg Symfoniorkester, skulle fortælle om sit liv i musik og sang. Det startede også fint i onsdags i Aalborg på Sohngårdsholm Slot, hvor Poul bl.a. havde medbragt nogle DVD’ere fra hans optræden som Wagner sanger i Bayreuth, hvor han var engageret 12 år i træk, hvilket ikke er sket for nogen anden.

 

Det var ganske fantastisk at høre og se ham optræde i de store roller og iøvrigt fortællingen om sit liv. Men da formiddagen var forbi, var det også sket med stemmen. Han havde simpelhen fået halsbetændelse og influenza og gik direkte hjem i seng. Næste dag skulle han optræde for netværket i Hjørring, der holder møderne i Skallerup Klit. Men jeg blev vækket kl. 03.31, hvor han med svag stemme fortalte, at han måtte melde fra, så jeg fik travlt med at aflyse.

 

   

 

   

 

Fredag skulle han fortsætte i Fr.havn, men jeg turde ikke tro på, at han blev rask, så jeg ringede til min gamle ven, fhv. Skoledirektør i Skagen, Chresten Slot Christensen, der med få timers varsel rykkede ud til Siloen i Fr.havn og fortalte om: ”Det ordentlige Menneske”, hvilket gav anledning til en ganske spændende dialog med deltagerne.

 

Jeg har engageret Chresten til næste år, da emnet er uhyre interessant, og han har virkeligt arbejdet med stoffet. Stor tak til Chresten for den hurtige udrykning, som jeg bl.a. vil belønne med en billet til Frank Arnesens besøg i Det Musiske Hus, Frederikshavn, mandag den 10. maj kl. 18.30.

Når Poul Elming bliver frisk, finder vi nye datoer til Hjørring og Frederikshavn.