Uffe Ellemann-Jensens ønskekoncert med Aalborg Symfoniorkester

2010-04-29T00:00:00+00:0029. april 2010|Kaj og familien|

Man havde inviteret Uffe Ellemann-Jensen til at stå for aftenens program med Aalborg Symfoniorkester. Han fortalte levende om motiverne for at vælge de enkelte stykker. Her kom det frem, at han har et specielt godt øje/øre til Richard Wagner. Og det kan man godt forstå, når man hører Aalborg Symfoniorkester spille Ouverturen til operaen Den flyvende Hollænder. Det var ganske enkelt forrygende godt. Men hvorfor udtalte Uffe hele tiden Wagner som Wakner, og hvorfor var salen kun halvfyldt?

 

Program:

 

Dirigent Gregor Bühl

Solist Ann Petersen, sopran

Programvært Uffe Ellemann-Jensen

 

Richard Wagner: Ouverture til operaen Den flyvende Hollænder

Richard Wagner: 5 sange til tekster af Mathilde Wesendonck

Niels W. Gade: Efterklange af Ossian

Rued Langgaard: Symfoni nr. 4 – Løvfald