Sven Burmester og Hans Gullestrup i nettet i maj måned

2019-01-17T11:55:24+00:0012. maj 2010|Ledelse og kommunikation|

Professor emeritus Hans Gullestrup, AAU, må have fremragende pædagogiske egenskaber. Det lykkedes ham på 3 1/2 time at gennemgå bogen “Kulturanalyse – en vej til tværkulturel forståelse” for netværket i Hjørring “Kyst og Land”. Ganske imponerende, når man tænker på, at bogen er pensum på Cand.Merc. studiet. Men i kommunikation er der jo både en afsender og en modtager, så deltagerne i Hjørring må nok tilskrives en del af æren.

 

   

 

   

 

På samme vis havde deltagerne i Frederikshavn (Mellem Himmel og Hav/Højt til Loftet) og Aalborg (Vild med Verden) er kæmpeoplevelse med adj. professor Sven Burmester, der i 27 år var direktør i Verdensbanken m.v. Hans indsigt i verdensøkonomien og de forskellige kulturer og religioner er nærmest uhyggelig. Manden kan citere bibelen, koranen m.v. forfra og bagfra. Kan læse, tolke og forstå 8 sprog, bl.a. kinesisk, arabisk m.v. Jeg har bestilt ham igen til år 2011, og mange af deltagerne har givet udtryk for deres store glæde over at kunne høre ham igen.