Årets fiskefrokost i græsklipperklubben

2019-01-17T11:55:23+00:0030. juni 2010|Ledelse og kommunikation|

Til brug ved slåning af græsset på fællesarealet ud mod byen og mod nord er vi grundejere øverst på vejen fælles om en traktor. Blandt græs klipperne er vores luftkaptajn Jim, der flyver Airbus A 380 fra Dubai. Han kan af gode grunde ikke deltage i klipningen uden for ferieperioden. Som kompensation herfor inviterer han hvert år på fiskebuffet hos Jensens fiskerstaturant i Sæby.

 

Hvert år har vi været plaget af midaldrende damer, der har udvist en temmelig egocentreret adfærd ved at mase sig frem ved buffeten. Derfor startede vi hjemmefra kl. 11.30 med Carsten som chauffør, hvilket sikrer hurtig og sikker kørsel, så vi var klar ved bordet allerede kl. 11.50. Der var ingen damer til at forstyrre os, så vi fik en fredelig start, men præcis kl. 12.00 ankom en stor bus med lækre damer, der målbevidst erobrede lokalet og fiskebuffeten. Selv om køkkenet arbejdede hårdt, var skaden sket. Bordet kom aldrig tilbage i topform, så Jim foreslog, at vi næste år finder et nyt sted uden damer. Så har vi atter noget at se frem til.