Fællesmøde i Kajs net hos Aalborg Symfoniorkester med musikchef Poul Elming i spidsen

2019-01-17T11:55:23+00:0018. juni 2010|Ledelse og kommunikation|

Hvert år holdes et fællesmøde med de 4 netværk, og i år gik turen til Symfonien i Aalborg, hvor musikchef Poul Elming fortalte om opbygningen af et symfoniorkester, gennemgik de forskellige instrumenter, dirigentens rolle med bl.a. at få startet samtidigt og naturligvis også afsluttet.

 

Poul havde en times foredrag om orkestret og ville afslutte med at vise klip fra hans egen tid som Wagner tenor, men desværre brød teknikken sammen, så den oplevelse må vi have til gode.
Vi fortsatte derefter til Aalborg Kongres & Kultur Center, hvor vi overværede Aalborg Symfoniorkester med Giordano Bellincampi (Jyske Opera, Århus) og Katrine Gislinge  som klaversolist. Koncerten varede kun en time, men sandelig en fin oplevelse med Chopins koncert for klaver og orkester, hvor Gislinge rigtig kom til sin ret.
Orkestret afsluttede med forrygende ungarske danse, hvor medlemmerne sandelig fik rørt instrumenterne, inden de kunne begynde deres velfortjente sommerferie.