Leif Buseth i Skagen

2019-01-17T11:55:23+00:002. juni 2010|Ledelse og kommunikation|

Min gamle ven Leif Buseth, fra Lillehammer i Norge, mailede, at han skulle på kunstforståelseskursus i Skagen i denne uge, og han ville gerne møde mig igen, da han syntes, det kunne være hyggeligt.

 

Vi aftalte derfor at mødes på Brøndum til en hyggefrokost. Medens vi talte om gamle dage, gik Lilly en tur i det gamle Skagen, hvor vejret var helt fantastisk. Til frokost blev vi placeret ude i Brøndums gårdhave. Lilly og Leif fik madame Brøndums fortræffelige fiskesuppe medens jeg fik en helstgegt rødspætte. Alletiders.

 

Leif havde også en opgave med til mig, som jeg skal prøve at løse, når eksamenstiden er forbi i slutningen af måneden. Vi afleverede Leif på Color Hotel, medens vi kørte over til Gl. Skagen til Strandhotellet, der serverer Danmarks bedste medalje. Det var en lækkerbisken.