Annette, Per, Marie og August i Skiveren

2010-07-24T00:00:00+00:0024. juli 2010|Kaj og familien|
Annette, Per og børnene har sejlet rundt i Smålandshavet og Det sydfynske Øhav de første 14 dage af ferien i strålende vejr med varmegrader op til 31.
Da de sejlede rundt fra ø til ø, som vi fulgte på kortet, kom jeg i tanke om, at min gamle ven Palle Mikkelsen, som jeg havde som dygtigt bestyrelsesmedlem i mange år, ejer en ø. Jeg ringede til ham og pænt nok opholdt han sig på øen Strynø Kalv sammen med hustru Marianne. Per sejlede Barbaresco så tæt ind til øen som muligt, hvorefter Palle hentede dem i sin jolle. De fik kaffe og kage m.v. Det var sjovt for børnene at opleve en personligt ejet ø. Det er helt norsk!
Men der blev også tid til en uge i sommerhuset i Skiveren, hvor vi i går afsluttede med at mødes i Gl. Skagen. Os drenge gik, medens pigerne kørte i 2 biler til Grenen, hvor de parkerede og mødte os til fods. Det tager ca. 2 timer at gå turen, der er en stor oplevelse, bl.a. takket være de mange skibe, der sejler lige uden for. Vi afsluttede med en superlækker frokost hos Henrik på De 2 Have, bestående af sushi, blåmuslinger og en fantastisk fiskesuppe.
Turen er nu gået hjem til København. Vi har beholdt Marie. August er taget med til København, idet han skal flyve alene fra København, hvor moster Marianne og onkel Anders tager imod ham. Han skal nemlig deltage i Glad Mat festivalen den kommende uge i Stavanger. Når han kommer tilbage til København, tager Annette ham med herop, idet begge børn skal deltage i DBUs fodboldskole i Frederikshavn, hvor der er tilmeldt 192 børn. Marie får en lille fordel, idet hun nu får en uge til at smugtræne og forbedre sin kondition.