Flådens 500 års fødselsdag på Flådestation Frederikshavn

2010-07-29T00:00:00+00:0029. juli 2010|Kaj og familien|

I anledning af flådens 500 års fødselsdag holder Flådestation Frederikshavn åbent hus torsdag den 29. juli og torsdag den 26. august kl. 10-15.

 

Vi ankom i dag ved 12-tiden for bl.a. at se Absalon, der netop er hjemkommet fra Adén Bugten ud for Afrikas kyst, hvor den har været indsat i kampen mod pirateri. Skibet er ved at få foretaget hovedeftersyn på motorerne og andre vedligeholdelsesopgaver. Skibet er 137 meter og et af de største danske krigsskibe nogensinde.
Vi røg ind i en kæmpe kø med en sidekø til Pølsevognen, der blev flittigt benyttet. Da vi endelig kom om bord, tog vi en hurtig rundtur og så bl.a. det hypermoderne styrehus, men skyndte os derefter over til Jan i Officersmessen, der serverede rødvin med den rigtige, afkølede temperatur. Vi sluttede med en hurtig gåtur op til Siloen, hvor Alfa’en var parkeret.