NORDSØEN oceanarium med Marie

2010-07-27T00:00:00+00:0027. juli 2010|Kaj og familien|

Marie har altid været meget glad for at besøge Ocenariet i Hirtshals, så vi pakkede madkurven for at opleve det ombyggede hus. De oprindelige bygninger er helt bygget om til lyse og venlige lokaler med masser af audiovisuelt udstyr, hvor man via touchskærme kan finde informationer. Der er ligeledes lavet en ekspeditionstur, hvor man via mobiltelefon kan deltage i flere konkurrencer.

 

Men det helt store trækplaster er fortsat ocenariet. Vi nåede lige at overvære fodringen, hvor en dykker udover at fodre med sild, fortæller om de forskellige fiskearter, når han ellers kan få fred og ro dertil. Thi nu er der 3 klumpfisk, nemlig Anton, der er ved at blive en ordentlig basse, Andrea der vokser støt og roligt og endelig Hamlet, der er født i august måned 2009.

 

Marie skulle også prøve karrene med fisk, som man skal mærke sig frem til og gætte, hvad det er, man har i hånden. Sælerne blev også besigtiget, inden vi kørte til sommerhuset i Skiveren og nød en dejlig middag i det flotte vejr.