Mette og Dan skifter job

2010-08-01T00:00:00+00:001. august 2010|Kaj og familien|

Efter nogle gode år hos Restaurant FRANK i Siloen, Frederikshavn, tiltræder restaurantchef Dan Kobberup stillingen som markedschef i Frederikshavn, og overtjener Mette Nygård starter sammen med husbonden Stephan, der er kok, egen restaurant i de nuværende Pingvin lokaler i Aalborg pr. 1. september d.å. Den får det gode navn MEST.

 

   

 

   

 

Mette og Dan var så søde at invitere os til grill i Dans have i Sæby, hvor der blev serveret pølser og kødklatter med masser af salat. Dertil rimelige vine. En flot eftermiddag, hvor vi forøvrigt fortsatte til sommerhuset i Skiveren, hvor Marianne og Anders havde besøg af Nina og Christoffer fra Sandnes/Stavanger. Der blev serveret pølser og kød fra slagteren i Hirtshals og Aalbæk, og August og Marie kreerede en meget flot dessert.
Da Dan hørte, at jeg havde fået dobbelt spisning i løbet af søndagen, var hans positive kommentar: Det skal være så usundt at sulte!