Fra bagdør til fordør: Skattedirektør Steen Hjelm Christensen i Kajs net

2019-01-17T11:55:22+00:0024. september 2010|Ledelse og kommunikation|

Vi har haft en dejlig uge med Steen som foredragsholder om Skats forvandling fra at leve et liv med kontrol og myndighedsudøvelse som kerneopgave til at ville være et serviceorgan over for de borgere og virksomheder, der vil leve op til lovgivningen, men for at kunne gøre det, kræver det information og vejledning. De andre, der vil udnytte systemet må forvente en større kontrol.

 

Alt dette forklarede Steen med fakta, billeder, cases osv. til stor oplevelse for deltagerne, der givet fik et yderst positivt syn på Skats udvikling og ikke mindst respekt for den interne kompetenceudvikling medarbejderne gennemgår i disse år.
En fortælling mange flere borgere og virksomheder burde høre og lære af. Hvis jeg var ansat i den offentlige sektor ville jeg ringe efter Steen og bede ham stille op hurtigst muligt for at demonstrere en forandringsproces på godt og ondt. Godt du ville tage dig tid til at fortælle historien om ”fra bagdør til fordør”.