Fransk restaurant MEST i Aalborg

2019-01-16T14:26:02+00:0018. september 2010|Kaj og vin|

Mette og Stefan åbnede 1. september Restaurant MEST i Brandstrupgade 11, Aalborg. Jeg har haft fornøjelsen af at opleve Mette hos FRANK i Siloen, Frederikshavn, hvor hun har serveret med stor succes. Hun er nemlig fra Gjøl, udlært på Scheelsminde og har arbejdet på Ruths Hotel i Skagen ved Michel Michaud. Hun har endda tilbragt en periode på det store Hotel Gudbrandsgaard, Kvittfjel, Lillehammer, der ligger på den store styrtløbsløjpe, der blev benyttet ved OL i Lillehammer. Så der var ikke noget med at træde udenfor.

 

Stefan er opvokset på Thurø og udlært på Valdemar Slot. Kom derefter til Ruths som fiskekok hos Michaud. Fortsatte til dejlige Svinkløv Badehotel og har senest undervist på Food College i Alborg.

 

De er  begge meget inspireret af Michel Michaud og bygger menukortet op med franske retter garneret med nordjyske specialiteter. Vinkortet er baseret på franske vine med enkelte oversøiske flasker. Mette er stor specialist i franske vine med forkærlighed for Bourgogne. Som lidelsesfælle er det jo et godt udgangspunkt, og jeg/vi har allerede oplevet flere fine måltider hos MEST, der absolut er værd at rejse efter, som det står i Michelin.
Prøv hjemmesiden www.restaurantmest.dk, hvor man kan booke bord direkte og med et let tryk på ”F” ryger direkte på face book. Moderne tider, moderne fransk mad kokkereret og serveret af moderne unge mennesker, der giver os muligheden for at opleve MEST.