FRH 2.0 Spændende visionsseminar i Frederikshavn

2019-01-17T11:55:23+00:002. september 2010|Ledelse og kommunikation|

Handels-, turisme- og erhvervsliv startede sammen med kommunen en proces, der skal skabe idéer til udvikling af Frederikshavn. Der var inviteret 250 af de mest begavede, hvoraf 223 mødte op i Siloen for at bidrage med idéer.

 

Vores ellers så rolige og besindige tekniske direktør, der netop er blevet fejret med 50 års fødselsdag, indledte seancen med en forrygende peptalk, stærkt understøttet af meget fine billeder. Han brugte nøgleord som:

  • liv
  • vilje
  • lyst
  • bevægelse og
  • fokus

Hele processen har fået navnet FRH 2.0, der indikerer, at der har været en tidligere udgave 1.0. Efter den grundige opvarmning blev vi fordelt til borde med plads til 10 personer pr. bord, hvor vi skulle komme med idéer til handel, service, kultur, sports- og eventarrangementer.

 

Jeg var udpeget til værkfører (bordformand) og havde hjælp af en ung skøn dame, Eva Ottesen, fra Kulturforvaltningen, der var vældig effektiv i rollen som servicemedarbejder. Alle vores fine forslag blev samlet i en pulje sammen med alle de andres. Det hele kan læses på projektets hjemmeside, når man nu får bearbejdet hele stakken. Meningen er så, at vi skal videre i processen, men herom senere.