På bistro med 10 skolebørn

2010-09-30T00:00:00+00:0030. september 2010|Kaj og familien|

Området, vi bor i, hedder Pyrénaes-Orientales. Der er mange flotte køreture, og vi har efterhånden prøvet de fleste. I dag holdt vi os i nærheden af Montner og fandt en lille bistro i byen Marsel, hvor der ikke kommer udlændinge hver dag.

 

Bistroen er placeret på torvet sammen med byens skole og borgmesterkontor, og vi ankom lige til middagsfrikvarteret. Der var 10 børn, der legede lige uden for restauranten. Medens den kønne lærerinde holdt pause, kiggede madame i Bistroen efter børnene, der løb rundt og spillede bold. Hun havde en dyb stemme, så der var ingen ballade af nogen art.

 

Vi var de eneste gæster, så vi fik serveret dagens tilbud til 18 euro, nemlig en platte med salat, gedeost, honningmelon, figen, vandmelon, vindruer, banan og oven i det hele stegt lapin (kanin). Alt sammen endte i ren pærevælling, men den lokale rødvin reddede hele frokosten. Inden vi var færdige med måltidet, havde den kønne lærerinde indkaldt børnene til eftermiddagens lektioner.