Jens Neustrup Simonsen i Kajs netværk om salg

2019-01-17T11:55:21+00:0029. oktober 2010|Ledelse og kommunikation|

Oktober måneds tema i mine netværk var salg. Formand for Business Danmark, Jens Neustrup Simonsen, fortalte om det personlige salg, et håndværk han mener, der kan læres. Men som i fodbold m.v. kræves der talent og træning m.v.

 

Jens gennemgik salgets faser og mange eksempler fra det virkelige liv og var ganske god til at få deltagerne op med deres egne eksempler. Det passede også godt, at han definerede dygtige sælgere som nogle, der har den gode egenskab, at de interesserer sig for mennesker og relationer. Noget der er mindst lige så ædelt som at interessere sig for dimser og koncepter og noget, som er en nødvendighed for at opbygge langvarige kunderelationer.

 

Tak til Jens for en fin præstation med et fantastisk stort forarbejde. Det var et flot salg.

 

Efter mødet i siloen kunne jeg fortsætte til Det Musiske Hus, hvor der var afskedsreception for kommunens socialdirektør Jan Nielsen, der fortsætter karrieren som ældrechef i Aalborg kommune. Borgmester m.fl. mente, det var endnu en stigning på stigen, idet budgettet alene på ældreområdet i Aalborg er større end hele Frederikshavn kommunes budget.
Jeg har kendt Jan i mange år og ønskede ham god vind og håber, at vi også i fremtiden kan skabe fælles oplevelser.