Omelet med champignong og Fitou

2010-10-02T00:00:00+00:002. oktober 2010|Kaj og familien|

En af fordelene ved at bo i det lille hus i Montner, er de mange muligheder for køreture i bjergene, hvor det især er imponerende at køre igennem ”gorges”, dvs. dybe kløfter, der er skabt ved flodernes kraft.

 

Her kan man risikere at køre meget langt uden at se skyggen af et madsted, men i dag fandt vi en uhyre beskeden restaurant, hvor konen nærmest blev helt forskrækket over, at der kom gæster til lunch. Hun var imidlertid meget sød og venlig.

 

Vi bestilte omelet med champignon. Hun fortalte, at hun arbejdede med økologi og selve vinen, en Fitou, var biodynamisk. Der var helt friske champignons i så stort et antal, at vi nærmest fik champignon med omelet. Dertil kom brasede kartofler, kogte gulerrødder og en grøn sag, hvor hun fortalte, at den indeholdt 11 forskellige urter. Det hele smagte pragtfuldt.

 

Så stor ros til den venlige madame. Da vi efterfølgende havde passeret den lokale gorges med mange hårnålesving, fik vi begge opstød fra de 11 urter, så dem smagte vi to gange.