Sepp Piontek, Preben Elkjær og Fritz Ahlstrøm på slap line i Skive

2019-01-17T11:55:21+00:0029. oktober 2010|Ledelse og kommunikation|

Vi var inviteret til spisning og talk-show med Sepp, Preben og Fritz i Kultur Center Limfjord i Skive, der viste sig at være et stort center bestående af koncertsal, biograf, restaurant, café, badeland og motionscenter m.v. Stedet ledes af tidl. borgmester Per Jeppesen, der fortalte om aktiviteterne og bød velkommen til aftenens arrangement, hvor Fritz Ahlstrøm (nu UEFA media direktør) havde påtaget sig en vanskelig/let opgave, nemlig at styre Sepp og Prebens talkshow, hvor de fortalte om de gode gamle dage.

 

Det var vanskeligt for Fritz, idet begge havde masser at fortælle, og de havde givet kunne fortsætte i timevis, men til gengæld var det let for ham, idet han bare behøvede et kort stikord for at starte ordstrømmen.

 

Man havde også inviteret Skives 1. divisionshold, og det var noget, der passede de unge mennesker. Dertil kom ca. 300 fans, der fik en uforglemmelig aften. Et fremragende arrangement, der fik stort bifald.