Cordon Bleu du Saint Esprit – Soirée i Kerteminde

2019-01-16T14:26:01+00:007. november 2010|Kaj og vin|

Ordenens Soirée afholdtes i år i Kerteminde med ophold på Tornøes Hotel og middag på Rudolf Mathis. Vi startede dog med besøg på Johannes Larsen Museum, hvor en guide fremviste privatboligen, hvorefter Jens-Peter Skov serverede kaffe og lækkerier i Møllen.

 

   

 

   

 

Alle mødtes derefter på hotellet, hvor komtur Karl Otto Schmidt på sædvanlig vis introducerede de fremmødte, optog nye medlemmer og uddelte udmærkelser til medlemmer, der havde gjort sig positivt bemærket. Jeg fik et guldemblem for mit arbejde med Kajs Netværk, hvor Karl Otto er hyperaktiv medlem i Vild med Verden i Aalborg.
Efter denne indledning kunne Karl Otto byde velkommen på Restaurant Rudolf Mathis, der serverede en aldeles fremragende menu:
Hummer og jomfruhummer i salat med mangoMild chili og marinade af soja og ingefær
Alcace Edelzwiker 2007 Marcel Deiss
Helleflynder med tomat, oliven, artiskok og basilikumolie
Verdejo 2009, Jose Parientee, Rueda
Pighvar i kadaif med spinat, mandler og cremesauce med rygeost
Macon Verggisson 2007 Eric Forest Bourgogne
Kalvemedaillon og perlehønebalotine med foie gras, pommes Anna, svampe og rødvinssauce
Les Orris 2002, Boucabeille, Roussillon
Fragilité med ananas, mørk rom, vanille og sorbet af ananas
Kabir 2000. Donnafugata, Sicilien
Kaffe og avec
   
   
Mætte og veltilpasse kunne vi trække os tilbage til hotellet. Endnu et meget vellykket arrangement i Cordon Bleu regi.
Dagen efter kunne vi fortsætte til frokost i Horsens hos Elna og Jesper, der netop havde lagt sidste hånd på et meget smukt egetræsgulv. Efter den dejlige frokost kunne vi fortsætte til VL 8 møde i Aalborg.