Den Gamle By i Århus

2010-11-21T00:00:00+00:0021. november 2010|Kaj og familien|

Birte havde fået den fine idé at invitere os (Helle og Leif) til Den Gamle By. Vi ankom allerede kl. 10.10 for at være i god tid, men allerede da var der tilstrømning af publikum, så parkeringspladserne var besatte. Det medførte at vi fik en hårdt tiltrængt vandretur.

 

   

 

Man er i gang med en del nyskabelser i parken, og nyhederne må have tiltrukket det halve Århus, for det væltede ind med folk. Der var jul i Den Gamle By. Vi kiggede ind i de gamle huse med apoteker, boghandler, smed, kunsthåndværk m.v. Møntmestergården opført 1683 i København blev i 2009 genopført i Århus. En ganske imponerende bygning med materialer, der for længst er borte, men nu anvendt igen.

 

Jeg var nok mest optaget af Plakatmuseet, som jeg vil ønske Marie og August kan for at se engang. Det er nemlig historieundervisning af format. Efter 2½ times ihærdig vandring fik vi stillet den værste sult og tørst i cafeen indrettet i Prins Ferdinans lokaler. En god afslutning på en succesoplevelse.