Trille og Lynge

2010-11-12T00:00:00+00:0012. november 2010|Kaj og familien|

Jeg har fornøjelsen af at deltage i mange receptioner. I gamle dage var det ofte lidt af en plage, men nu tager jeg mere afslappet på begivenheden og nyder den gode mad og de rare mennesker.

 

På det seneste har der været to receptioner af et vist format. Først fejrede Ernst Trillingsgård, at han havde været direktør for Aalborg Konges og Kultur Center i 25 år. Receptionen blev holdt i Aalborghallen, og selv om jeg arriverede 10 minutter i 14, var der allerede mange mennesker. Der var dækket op med runde borde i hele hallen og 3 store borde med buffet + bar m.v. Jeg fandt et godt bord med kendte mennesker, så snakken gik strygende. Der var mange talere, der alle lovpriste Trille for en fantastisk indsats og underholdning, herunder af jubilaren, der sang en duet med en herre fra København/Aalborg. Pludselig var klokken blevet 16, og det strømmede stadigvæk ind med mennesker, og talerrækken fortsatte. Jeg forlod festen og kørte direkte ind i en kø på 1 time ved Limfjordstunnelen.
Så var det sportsdirektør Lynge Jacobsen, AaB, der blev 60 år. Receptionen fandt sted på AaBs anlæg i Øster Hurup, og jeg ankom igen 10 minutter i 14. Kun 3 mennesker var mødt, og vi måtte endda vente på at blive lukket ind i den store træningssal, hvor der var dækket op til en stor buffet + 2 ølborde. Jeg kunne ikke umiddelbart se vinflaskerne, så jeg startede med en dansk vand. Efter en 5 til 10 minutter strømmede det ind med folk, der omgående tog fat på det store bord. Jeg fik en plads sammen med min gode veninde Inge Neesgaard og borgmester Henning G., hvilket jo garanterede god underholdning.
Alle fodboldtrofæer såsom Ståle Solbakken, Kent Nielsen, Søren Frederiksen og mange flere var der for at hylde Lynge, der jo har gjort det enestående i AaB. Det kom til udtryk i de mange talere, der dog alle var præget af den nuværende situation med AaB på sidstepladsen i Super-ligaen, der gerne skal være et forbigående problem.
Min gamle ven Hans Erik Frost fik øje på min danske vand og fandt 2 glas rødvin til os – det lunede.