Julesang på Skagen Museum

2010-12-18T00:00:00+00:0018. december 2010|Kaj og familien|

Tenor Jens-Christian Wandt er ved at sætte sit præg på Skagen. Hans optræden med balletdanserne fra London ved Den tilsandede Kirke (han synger, de danser) er en fantastisk nyskabelse. Han deltager i TV udsendelser om Skagen med stor entusiasme og i en række udsendelser i TV Nord m.v. om Skagen.

 

Har indspillet en CD: “Jul i Skagen”, der allerede ved lokal hjælp er solgt i mere end 4.000 eksemplarer. Han arrangerer også dagens julekoncert på Skagen Museum, hvor han synger og fortæller en række anekdoter om julens musik og traditioner med pianist Ian Heilmann fra Skagen Kirke som ledsager (i år var Storm P desværre forbigået).

 

Der var godt fyldt op på museet og administrationschefen mente da også, at der var lige så mange, som der havde været hidtil i december måned.
Efter den glimrende koncert, hvor vi selv sang med på Dejlig er den himmel blå, Et barn er født i Betlehem og Dejlig er jorden, vandrede vi over i caféen i haven og fik en aldeles fremragende gløgg + 3 æbleskiver.
Som sagt i starten er Jens-Christian Wandt ved at blive en institution i Skagen. Hvis Skagen skulle løsrive sig fra Frederikshavn kommune, ville han sikkert blive borgmester.