Nytårsaften 2010

2010-12-31T00:00:00+00:0031. december 2010|Kaj og familien|

Traditionen tro holdt vi nytårsaften med Inger og Jes, men for første gang fik vi maden udefra. Franks restaurant i Siloen havde frembragt en nytårsmenu – ud af huset. Man havde fundet en opskrift fra Konsul Cloos menu anno 1905, som vi hentede i Siloen kl. 16.00.

 

3 slags sprøde hjemmelavede snacks
Krustader med jomfruhummer. Krydderurter – røget dildolie
Nyfortolkning af Nytårstorsk. Skindstegt torsk – rødbede – bacon – sennepsemulsion
Nordjysk kalvemørbrad. Poulardfarseret kalvemørbrad – sellerifritter – rødbedecreme. Kalveglace på aroniabær.
Pæretærte på Clara Friis fra Frugthaven.
En meget positiv oplevelse som Lilly meget gerne gentager.
Jeg havde naturligvis fundet gode sager frem fra vinkælderen og for første gang nogensinde fik vi en SVENSK “champagne” (mousserende) som velkomst.
Henrik Åkesson årgang 1998 fremstillet på Chardonnay og Durello. Fortrinlig.
Trimbach Riesling Cuvée M vintage 2003
Vincent Girardin Mersault 2001
Duroché Latricieres Chambertin 2003
Duroché Chambertin Clos de Beze 1999
Chateau Sociando Mallet 2006
Martinez port vintage 1997
Champagne Mercier